Vélemény: Fermentált finomságok tanfolyam

2017. Július 21. 20:00

Beiratkoztam egy online kurzusra, ami a fermentált zöldségek elkészítéséről szólt. Mindig is érdekelt a téma, és úgy gondoltam, hogy nem ártana, hogyha bővíteném a saját kis táplálkozási szokásaimat savanyított dolgokkal. Ez a módszer tökéletesen alkalmas ugyanis arra, hogy mindenféle tartósítószer nélkül el tudjuk tenni a feleslegessé vált, amúgy is megromlásra ítélt zöldségeinket. Ezentúl pedig kifejezetten egészséges is...

Böjtölés - 1. rész: Teljes böjt

2017. Július 17. 10:37

Előző bejegyzésemben megosztottam egy filmet, amit mindenkinek érdemes megnéznie.

Most nézzük meg a teljes böjtölés témáját. Mire is jó a teljes böjtölés? Mikor érdemes vagy mikor nem érdemes alkalmazni? Ezeket a kérdéseket próbálom körüljárni most. Ebben a kis bejegyzésben a teljes böjtről osztom meg pár személyes tapasztalatomat.

címkék: életmód

FILMAJÁNLÓ: Kövér, Beteg és majdnem halott

2017. Június 27. 09:43

A film egy érdekes történetet mesél el, melynek főszereplője egy ausztrál férfi, Joe Cross, aki meghízott, és autoimmun betegséggel küzdött. Elhatározta, hogy elutazik Amerikába egyfajta zarándokútra, ami alatt csak és kizárólag frissen facsart zöldség és gyümölcs leveket fog inni. A film ennek a 60 napos léböjtnek a történetét jeleníti meg. Ajánlott mindenki számára, aki az orvostudomány által nem gyógyítható betegséggel és túlsúllyal küzd. Ha nem is a módszer követése céljából, de motivációnak mindenképpen.

A csodálatos sókamra

2016. December 02. 08:38

Rengeteg olyan nagyszerű, szelíd gyógymód van, amelyek nagyon nehezen jutnak el hozzánk. Egyes dolgok méltatlanul kevés reklámot kapnak, miközben a gyógyszercégek milliárdokat tudnak költenek a különféle kapszulák és szirupok hirdetéseire. Az egyik ilyen csodálatos dolog a sókamra. Én a Gellért Gyógyfürdőben találkoztam, és úgy döntöttem, hogy meg is osztom a világgal - a most télen abszolút időszerű - felfedezésemet.

Kalkulálj a kalóriákkal

2015. Július 27. 14:37

Két új partner weboldalunk lett!

Az egyik a kalóriák, szénhidrátok, zsírok és fehérjék kalkulációjában lesz a segítségedre, a másikkal pedig könnyedén ellenőrizheted a BMI értékedet.

címkék: tápanyagok

Tenyérmasszázs könyv
Töltsd le most!