Simon GáborEz az oldal az egészségről szól, arról, ahogy én látom azt. Világéletemben érdekelt az ember, mint egész.  Így mélyedtem el az egészségmegőrzésben, a természetgyógyászat különféle ágaiban és a spiritualitásban. Nyolc éves koromban találkoztam a Reiki-vel, majd tizenéves koromban rengeteget gyakoroltam és kísérleteztem bioenergetikai módszerekkel, ez alapjaiban formálta az egészségről alkotott elképzeléseimet – az energia és a psziché fontosságát illetően. Azt hiszem, valahol itt vésődött belém az a meggyőződés, hogy saját magamért én vagyok a felelős, és a teljességem megélése rajtam múlik.

2007-ben szereztem államilag elismert végzettséget akupresszúrából, 2012-ben alternatív mozgás- és masszázsterápiából, 2016-ban sport- és gyógymasszázsból. Emellett pedig több tanfolyamot elvégeztem: Reiki, EFT, Holisztikus Ringatás, NLP, Kineziológia (TFH), Pilates, Gerinctréning, Babamasszázs, Meridiántorna, Chi Kung, Funkcionális táplálkozás, Taping, SMR, Mindfulness, Erőszakmentes kommunikáció, Komplementer hormonegyensúly, Stresszkezelés természetgyógyászattal…

Jelenleg a Fascia-rendszer és különlegesebb Reiki ágak megismerésével foglalkozom. Ezenkívül a Károli Gáspár Református Egyetem szociálpedagógia szakos hallgatója vagyok.

Alapvetően mindig úgy éreztem, hogy a természetgyógyászat lényege, hogy közelebb vigyen önmagunkhoz, elérjük vele a teljességünket és egészségünket. Ezért mindig azokat a módszereket kerestem és tanultam, amelyek alkalmasak arra, hogy a saját életem gazdagodjon általa. A természetgyógyászat tekintetében nem vagyok híve annak a koncepciónak, hogy „gyógyítsunk meg másokat”.  A küldetésemet inkább abban látom, hogy átadjak olyan nézőpontokat és módszertant, ami egy életen át elkísérhet majd, és amire mindig támaszkodhatsz, amikkel javíthatod az életminőséged. Szeretném, hogy ahogy én is, úgy Te is gazdagodhass a természetgyógyászat által.

Hangulatomtól és időmtől függően írok bejegyzéseket, jelenleg dolgozom több tanfolyamon és egy könyvön is párhuzamosan.

Tarts velem!

Töltsd le az ingyenes tenyérmasszázs kiadványomat itt, haszonnal forgathatod.

Legyen csodálatos napod :-)
Gábor